خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش

به گزارش آرش بلاگ، اصالت این خورشت متعلق به جنوب کشور است، ولی به خاطر طعم لذیذی که دارد، تقریباً در تمام کشور طبخ می گردد.

خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش

بامیه از صیفی جات تابستانی است که بیشتر در جنوب کشور استفاده می گردد. اما از آن جا که بسیار خوشمزه و لذیذ است، خورشت بامیه را در بیشتر استان ها تهیه می نمایند. بامیه طبع سردی دارد و برای استفاده در فصل تابستان مناسب است در ادامه با آرش بلاگ همراه باشید.

مواد لازم:

  • بامیه: یک کیلو
  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: 3 حبه
  • آب گوجه فرنگی: یک و نیم لیوان
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه: نصف استکان
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه :

  • پیاز را نگینی خرد نموده و در قابلمه با کمی روغن سرخ می کنیم. وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت را اضافه نموده و کمی تفت می دهیم. سیر خرد شده را هم به مواد می افزاییم. نمک، فلفل، زردچوبه و رب را به مواد افزوده و کمی تفت می دهیم.
  • آب به مقدار کافی برای پخت گوشت می ریزیم تا بپزد. وقتی گوشت نیم پز شد، بامیه های سرخ شده را داخل گوشت ریخته و آب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم.
  • سپس آب لیموی تازه را در خورشت می ریزیم. در قابلمه را می گذاریم تا جا بیفتد. دقت کنید آب خورشت مناسب باشد که دوباره آب نریزید. نیم ساعت برای پخت بامیه کافی است.
  • خورشت را زیاد هم نزنید. هم زدن زیاد باعث وا رفتن بامیه می گردد.
  • کم بودن آب خورشت و اضافه کردن دوبارۀ آب باعث می گردد خورشت ظاهر خوبی نداشته باشد و طعم آب بگیرد.
  • زیاد بودن شعلۀ گاز در وا رفتن بامیه تأثیر دارد.
  • در طبخ خورشت بامیه به شیوۀ جنوبی از تمر هندی هم استفاده می گردد. به این صورت که کمی آب جوش روی تمر هندی می ریزیم. چند دقیقه صبر می کنیم تا تمر در آب حل گردد. سپس آن را صاف می کنیم. شیرۀ تمر را به خورشت می افزاییم.
  • بعضی خورشت بامیه را با مرغ درست می نمایند. برای این کار باید مرغ را به صورت تکه های کوچک بدون استخوان خرد کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذای اصلی لذیذ طرز تهیه مرغ مراکشی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید