طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل
به گزارش آرش بلاگ، در این مطلب طرز تهیه سوپ زنجبیل را به شما آموزش می دهیم؛ یک غذای عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن. با ما همراه باشید
به گزارش آرش بلاگ به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه سوپ زنجبیل
کره پاستوریزه 50 گرم
پیاز خرد شده یک عدد عظیم
زنجبیل تازه رنده شده یک چهارم لیوان
سیر چهار حبه
آب مرغ غلیظ دو لیوان
هویج نگینی خرد شده یک لیوان
سرکه قرمز سه قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
نمک
فلفل سیاه
پودر کاری نوک قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده دو ساقه
طرز تهیه
مرحله اول
در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سبک شد، سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مراقب باشید که قبل از آنکه آب پیازها کاملا جمع گردد و سیر حالت سوختگی به خود بگیرد، مرحله بعد را انجام دهید.
مرحله دوم
آب مرغ، هویج و سرکه قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. وقتی مواد آغاز به جوشیدن کردند، شعله را کمتر کنید و به هویج برای پختن فرصت دهید. بین نیم ساعت تا 45 دقیقه برای پختن هویج و قوام آمدن مواد وقت لازم دارید.
مرحله سوم
قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد از دمای جوش بیرون آمدند، با غذاساز سوپ را یکدست کنید. سپس نمک، فلفل و آب لیمو را هم به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. می توانید این سوپ را با خامه ترش تزیین کنید یا اینکه به ریختن پیازچه های تازه ای که ریز خرد نموده اید اکتفا کنید.
این سوپ غذای مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است
منبع: جام جم آنلاین