گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی برای پاکی هوا و کاهش مصرف سوخت برای کاربران

به گزارش آرش بلاگ، گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی فاقد شعله در کشور فراوری شد. این محصول ایمنی بیشتری نسبت به دیگر هیترهای موجود در بازار دارد.

گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی برای پاکی هوا و کاهش مصرف سوخت برای کاربران

به گزارش آرش بلاگ، گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی به وسیله یکی از شرکت های دانش بنیان و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراوری شده است.

وقتی شعله حذف می گردد؛ محصول در محیط های پرخطر مثل صنایع نفت و گاز نیز به راحتی قابل استفاده است. کاهش مصرف سوخت، افزایش شدید راندمان از دیگر مزیت های این محصول دانش بنیان است.

این گرم کن ها احتراق پایینی دارند و اکسیدهای نیتروژن را کامل حذف می نمایند به همین علت از این محصول به راحتی در فضای بسته هم می توان استفاده کرد.

گرمکن های نانوکاتالیستی احتیاج به آب ندارند و می توان آن را به صورت ماژولار استفاده کرد به این معنا که بنا به احتیاج تنها درصدی از آن به کار گرفته گردد. در این محصول که هیتر تشعشعی کاتالیستی است، از یک لایه حاوی کاتالیست پلاتین بر روی پایه فیبر آلومینا استفاده می گردد. با استفاده از کاتالیست حاوی پلاتین در واکنش احتراق می توان مخلوط قابل اشتعال سوخت و هوا را بدون ایجاد شعله و با میزان قابل توجهی شار تشعشعی از سطوح داغ کاتالیست محترق کرد.

لایه تشعشعی کاتالیستی آماده شده درون پنل هیتر جای گذاری می گردد. لایه های عایق از طرفی وظیفه جلوگیری از اتلاف حرارت از پشت پنل و از طرف دیگر وظیفه پخش سوخت در لایه کاتالیستی را بر عهده دارند. لایه تشعشعی کاتالیستی آماده شده درون پنل هیتر قرار داده می گردد. گاز طبیعی به عنوان سوخت مصرفی این مشعل ها، از یک طرف وارد این صفحات می گردد و پس از عبور از لایه عایق به سطح کاتالیست می رسد. برای شروع واکنش احتراق در حضور کاتالیست، سطح کاتالیست پیش گرم و واکنش احتراق در دمای پایین و بدون تشکیل شعله شروع می گردد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این محصول کاربردهایی چون خشک کردن رنگ عایق روی کابل های برق، ترمو فرمینگ (تغییر شکل با گرما)، خشک کردن رنگ شیشه (دکوراسیون، فرایند آیینه)، پیش گرمایش محصولات نساجی، نفت و گاز (شلنگ و کارهای گرمایشی سایت و سالن در بخش پتروشیمی)، گرم کردن محیط های صنعتی، خشک کردن جوهر چاپ و امکان استفاده در محیط ها با گاز قابل اشتعال دارند.

با توجه به اینکه اصلی ترین عامل کنترل نماینده ظرفیت پنل های تشعشعی، نفوذ اکسیژن به درون ساختار متخلخل لایه کاتالیستی است، با تغییر میزان ذرات کاتالیستی به محدوده نانومتری، نسبت سطح به حجم ذرات و در نتیجه سطح آزاد کاتالیست برای قرارگیری در معرض اکسیژن و انجام احتراق افزایش می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی برای پاکی هوا و کاهش مصرف سوخت برای کاربران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گرمکن تشعشعی نانوکاتالیستی برای پاکی هوا و کاهش مصرف سوخت برای کاربران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید