طرز تهیه سالاد استیک مقوی و سالم
به گزارش آرش بلاگ، در این دستور پخت به سراغ طرز تهیه سالاد استیک می رویم. اگر شما رژیم سخت گیرانه ای ندارید و می خواهید یک وعده غذای خوشمزه و مقوی میل کنید، این سالاد نیازتان را رفع می نماید. این سالاد خوشمزه به راحتی تهیه می گردد و مطمئن باشید که هوادار آن می شوید و دقیقا همان طعمی را دارد که شما در رستوران ها تجربه نموده اید.
این دستور برای چهار نفر در نظر گرفته شده است، اگر شما رژیم دارید یا ترجیح می دهید از گوشت کمتری بهره ببرید، می توانید این اندازه را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک
- روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده دو عدد
- پیاز میانه کاملا ریز و خرد شده یک دوم
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل سیاه به میزان لازم
- گوشت استیک 500 گرم
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- آبلیمو تازه سه قاشق غذاخوری
- کاهو خرد شده 12 فنجان
- آووکادو خرد شده یک عدد
- جعفری خرد شده جعفری خرد شده
طرز تهیه سالاد استیک
مرحله اول
یک تابه بزرگ نچسب را روی شعله میانه گاز قرار دهید و یک قاشق روغن کف آن بریزید.
فلفل، پیاز، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و چند دقیقه یک بار آن ها را هم بزنید، تا قهوه ای طلایی و خیلی نرم شوند. حدودا 16 تا 18 دقیقه زمان ضروری است.
مرحله دوم
در همین حین، گوشت استیک را با پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید.
گوشت را به دو یا سه قسمت تقسیم نموده و کف تابه ای که از پیش با روغن گرم نموده اید، بریزید. گوشت ها را آرام زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.
تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شد و تنها یک نقطه صورتی در مرکز گوشت باقی ماند، کارتان را ادامه بدهید. حدودا هفت دقیقه زمان احتیاج دارید.
سپس آن را از تابه خارج نموده و اجازه دهید کاملا سرد گردد، پس از این مدت می توانید گوشت را به قطعات دلخواه برش دهید.
مرحله سوم
آبلیمو، روغن زیتون به جای مانده، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. سپس کاهو، کمی جعفری و آووکادوهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
در لایه بالایی، فلفل دلمه ای، پیاز و تکه های استیک را بریزید. به جای مانده جعفری، نمک و فلفل را در این مرحله طرز تهیه سالاد استیک، به آن اضافه کنید.
سالاد شما آماده است و می توانید آن را با سس هایی که دوست دارید مثل سرکه بالزامیک و تکه های نان ترد، سرو کنید.
نکات
- اگر زمان طبخ گوشت برای شما کم یا زیاد است، می توانید مطابق سلیقه تان آن را سرخ کنید.
- برای سرخ کردن گوشت، می توانید از کره بهره ببرید.
- می توانید گوشت استیک را از چند ساعت قبل مرینیت کنید تا طعم بهتری داشته باشد.