ظرفیت صادراتی دانش بنیان های ایرانی به بازار جهانی ارائه می گردد
به گزارش آرش بلاگ به نقل از معاونت علمی و فناوری، در راستای تقویت و بهره برداری از ظرفیت سفارت خانه ها، رایزنان فرهنگی و سایر نهادهای فعال در عرصه بین المللی برای توسعه هوشمند روابط علمی و فناوری بین المللی؛ کارگاه آشنایی با اکوسیستم علم، فناوری و نوآوری برگزار گردید.
مهدی قلعه نوی در این کارگاه، گفت: با همه پیچیدگی ها و متغیرهای فراوانی که در عرصه روابط بین المللی حاکم است و اثرات خود را بر اقتصاد داخلی و شرایط زندگی مردم گذاشته است، چاره ای جز جدا شدن از اقتصاد نفتی و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان نداریم.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اجزای اکوسیستم نوآوری، بیان نمود: عنصر اصلی اقتصاد دانش بنیان، نیروی انسانی است و دولت وظیفه دارد تا با ایجاد اکوسیستم نوآوری کشور، زمینه را برای فعالیت نیروی انسانی متخصص فراهم کند تا از این طریق مسائل کشور در حوزه های گوناگون برطرف گردد.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه نمود: نوآوری در ایران یک موضوع نوپا است و احتیاج به حمایت دارد. شرکت های دانش بنیان و خلاق نیز به عنوان یکی از اجزای برجسته این اکوسیستم بوم نوآوری برای رشد و ادامه حیات خود باید در حوزه بین الملل به صورت جدی وارد شوند و مرکز تعاملات در چند زمینه از قبیل نیروی انسانی، توسعه بازارهای صادرات، تبادلات فناورانه با ایجاد زیرساخت های لازم به بین المللی شدن شرکت های دانش بنیان و خلاق یاری می نماید.
منبع: خبرگزاری مهر