هدست های گیمینگ در برابر هدست های معمولی؛ تفاوت در چیست؟

به گزارش آرش بلاگ، هدست های گیمینگ همواره گران تر از هدست های معمولی نیستند. در واقع ممکن است هدست های معمولی برای شما بهتر باشند. در این مطلب در خصوص تفاوت های بین این هدست ها می پردازیم تا در این زمینه بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.

هدست های گیمینگ در برابر هدست های معمولی؛ تفاوت در چیست؟

هدست گیمینگ چیست؟

هدست های گیمینگ به گیمرها اجازه می دهند که در دنیای بازی ها غرق شوند و به راحتی با دوستان و هم تیمی های خود صحبت نمایند. این نوع هدست ها از نوع رو گوشی محسوب می شوند و از میکروفون باکیفیتی هم بهره می برند. از نظر ظاهری هم بیشتر آن ها از بدنه های حجیم و نورپردازی RGB استفاده می نمایند.

یکی از ویژگی های کلیدی هدست های گیمینگ این است که صدای فراگیر واقعی ارائه می دهند و به همین دلیل حین بازی کردن می توانید منشأ صداها را با دقت زیادی تشخیص دهید. اگرچه این نوع هدفون ها تا حد خوبی می توانند صدای محیط را حذف نمایند، اما در این زمینه عملکرد مشابه با هدفون های مبتنی بر فناوری نویز کنسلینگ را ندارند.

قیمت

همانطور که گفتیم بعضی هدست های گیمینگ مقرون به صرفه تر از هدست های معمولی هستند. به عنوان مثال مدل های پایین رده هدست های گیمینگ 15 دلاری هم می توانید پیدا کنید که طبیعتا کیفیت خوبی ندارند. اگرچه این نوع هدست ها ممکن است از نظر ظاهری مجذوب کننده باشند، اما از نظر کیفیت ساخت و بدنه حرف زیادی برای گفتن ندارند. به طور کلی هدست گیمینگ با کیفیت مناسب تقریبا 50 دلار قیمت دارد و نمونه های پرچم دار هم با قیمتی در حدود 150 دلار فروخته می شوند.

طبق آنالیز های انجام شده، کیفیت صدای هدست های معمولی مثلا 30 دلاری بهتر از هدست های گیمینگ دارای قیمت مشابه است. زیرا هدست های گیمینگ از ویژگی های متنوعی بهره می برند و بنابراین لزوما همیشه کیفیت صدا در اولویت قرار ندارد.

صدای فراگیر واقعی

یکی از مهم ترین مزیت های هدست های گیمینگ باکیفیت این است که صدای فراگیر واقعی به ارمغان می آورند. به لطف همین مشخصه، در بازی ها می توانید موقعیت دقیق صدا را تشخیص دهید که چنین چیزی در بازی های رقابتی اهمیت زیادی دارد. هدست های گیمینگ برای ارائه این قابلیت، چندین اسپیکر را در هر دو گوشی هدفون در زوایای مختلف قرار می دهند. معمولا تمام هدست های گیمینگ پرچم دار از صدای 7.1 کاناله پشتیبانی می نمایند. این نوع هدست ها در هر گوشی از 7 اسپیکر بهره می برند تا 7 کانال به خوبی پوشش داده شود.

از سوی دیگر، هدست های معمولی در هرکدام از گوشی ها فقط از یک اسپیکر استفاده می نمایند. این یعنی هنگام اجرای بازی ها، نمی توانند دقت مشابه هدست های گیمینگ را ارائه دهند. اگر برای بازی ها می خواهید بدانید که افراد کجا هستند و صداها از کجا می آیند، با استفاده از هدست گیمینگ از چنین مزیتی بهره مند می شوید.

با این حال اگر از هدست صرفا برای کارهایی مانند گوش دادن به موسیقی استفاده می کنید، هدست های معمولی می توانند به خوبی نیازهای شما را رفع نمایند. البته طبیعتا اگر در پی کیفیت صدای بهتری هستید، با پرداخت مبالغ بیشتر می توانید نمونه های بهتری را خریداری کنید.

اگر قابلیت صدای فراگیر برای شما اهمیت زیادی دارد ولی نمی خواهید برای هدست گیمینگ هزینه زیادی را متحمل شوید، می توانید هدست های دارای قابلیت صدای فراگیر مجازی را خریداری کنید. این نوع هدست ها اگرچه فقط دارای دو اسپیکر هستند، ولی می توانند قابلیت صدای فراگیر را تا حدی شبیه سازی نمایند.

حذف صدای محیط

قابلیت نویز کنسلیشن (Noise cancellation) به زبان ساده همان قابلیت مربوط به حذف صدای محیط است. با استفاده از این قابلیت، صدای چیزهایی مانند بوق ماشین و پارس کردن سگ ها را دیگر نمی شنوید. با بهره گیری از این مشخصه می توانید تمرکز خود را افزایش دهید تا سروصدای محیط حواس شما را چندان پرت نکند.

هم هدست های گیمینگ و هم هدست های معمولی می توانند صدای محیط را کاهش دهند. با این حال اگر این مشخصه برای شما اهمیت بسیار زیادی دارد، باید در پی خرید هدست های دارای قابلیت حذف نویز فعال یا ANC باشید. اگرچه بعضی هدست های گیمینگ در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارند، اما در هر صورت این مشخصه در اولویت شرکت سازنده قرار ندارد. بیشتر گیمرها در یک اتفاق آرام بازی می نمایند و به همین دلیل حذف صدای محیط چندان برای آن ها اهمیتی ندارد. برای این نوع هدست ها ویژگی هایی مانند کیفیت صدا و میکروفون، شخصی سازی نورپردازی RGB و راحتی برای استفاده طولانی مدت اهمیت بیشتری دارند.

کیفیت میکروفون

کیفیت میکروفون برای گیمرها اهمیت بسیار زیادی دارد. گیمرها معمولا به بازی های آنلاین علاقه دارند و در این بازی ها معمولا باید مرتبا با هم تیمی های خود صحبت کنید. لازم به ذکر است میکروفون های هدست های گیمینگ معمولا با کاهش صدای محیط قادر به ارائه صدای بهتری هستند.

در این بین، بسیاری از هدفون های معمولی از میکروفون باکیفیت استفاده نمی نمایند و حتی بعضی از آن ها هیچ میکروفونی ندارند. به همین دلیل در صورتی که بخواهید از میکروفون باکیفیت بهره ببرید، باید میکروفون اکسترنال خریداری کنید.

دوام

دوام بدنه هدست طبیعتا به کیفیت ساخت، نحوه استفاده و چگونگی مراقبت از آن ها برمی شود. یک هدست 15 دلاری قرار نیست دوام زیادی داشته باشد اما اگر هدست های شرکت های مشهوری مانند سونی، ریزر و Bose را خریداری کنید تا سال ها می توانید از آن ها بهره ببرید.

هدست های معمولی 20-30 دلاری معمولا دوام بهتری نسبت به هدست های گیمینگ در همین محدوده قیمتی دارند. بنابراین مقدار انتظار شما از دوام یک هدست باید هماهنگ با قیمت آن باشد.

منبع: How To Geek

منبع: دیجیکالا مگ

به "هدست های گیمینگ در برابر هدست های معمولی؛ تفاوت در چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هدست های گیمینگ در برابر هدست های معمولی؛ تفاوت در چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید