طرز تهیه یتیمچه سنتی بادمجان و گوجه تهرانی

به گزارش آرش بلاگ، یتیمچه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوجه فرنگی هستند. این غذای خوشمزه معمولا بدون گوشت تهیه می گردد، البته اگر بخواهیم این غذا را به صورت مجلسی تر درست کنیم، می توانیم مقداری گوشت تکه ای یا گوشت چرخ نموده نیز به یتیمچه اضافه کنیم.

طرز تهیه یتیمچه سنتی بادمجان و گوجه تهرانی

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان4 عدد بزرگ

گوجه فرنگی4 عدد میانه

پیاز2 عدد میانه

سیر 4 حبه

نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

زردچوبه و روغن به میزان کافی

طرز تهیه یتیمچه

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و با دستمال تمیز آن ها را خشک نموده و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه در میزان های 2 الی 3 سانتی متر آن ها را خرد می کنیم تا بادمجان های کوچک مکعب شکلی داشته باشیم.

مرحله دوم

پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای ترجیحا بزرگ روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند

مرحله سوم

بعد اجازه می دهیم تا به رنگ طلایی شوند.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و مانند پیازها روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و زمانیکه پیازها طلایی شدند آن ها را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم و سیرها را داخل تابه می ریزیم

مرحله چهارم

سپس کمی تفت می دهیم و بعد بادمجان های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و بعد پیازهای سرخ شده را اضافه می کنیم و همگی مواد را تفت می هیم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم

مرحله پنجم

سپس به مواد داخل تابه می افزاییم و فلفل سیاه،زردچوبه،کمی نمک روی مواد می پاشیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و نصف لیوان آب داغ روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا مواد کاملا پخته شوند.

مرحله ششم

حدودا 20 ای 30 دقیقه این غذا آماده می گردد.زمانیکه غذا به روغن افتاد یعنی آماده شده و می توانید از روی حرارت تابه را بر دارید.(می توانید 1 قاشق رب گوجه فرنگی را نیز در روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید) یتیمچه را را در بشقاب می کشیم و با نان و ترشی یا سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی

در بعضی شهرها به مواد یتیمچه سیب زمینی هم اضافه می نمایند، اگر مایلید یتیمچه را با سیب زمینی درست کنید برای میزان مواد این دستور یک سیب زمینی بزرگ را به صورت حبه ای خرد کنید سپس به صورت آبپز یا سرخ شده به یتیمچه اضافه کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه یتیمچه سنتی بادمجان و گوجه تهرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یتیمچه سنتی بادمجان و گوجه تهرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید